Bedre sent enn aldri

En av mine gode venna her sørpå hadde nemlig bursdag nu i høst, å da glimra æ med mitt fravær både i selskapet og i gaveoverrekkelsen. Men da ho endelig sa ka ho ønska seg, hefta æ ikke! Er med andre ord ganske rask, bare æ får litt tid på meg. Ho ønska seg votta, og votta ble det. Fargevalget er også hennes. Æ glemme bestandig kor utrulig fort det går å strikke votta, er jo bare et hosj! Så de her brukte æ omtrent 2 døgn på. Greit nok at æ kan være ganske ivrig, men det er altså ikke sammenhengende. På tommeln måtte æ bare strikke inn hennes initiala, syns det er litt artigere når ting blir litt mer personlig. Så håpe vottan passe bra, for ellers må æ finne en anna LB.

                

Som nevnt tidligere så går det jo kjempefort å strikke et par votta, så nu vurdere æ å strikke nån par klar til julegava. Det er greit, æ innrømme det.. Æ e LITT lik min mor!

2 kommentarer

Hege

08.03.2011 kl.16:02

Haha, du e så lik både deg sjøl og din mor :) Flire godt her æ sitt. Å glede meg foresten masse til vi skal treffes igjen om et døgn å kose oss i lag med både strikking og god humor!

Hege

08.03.2011 kl.16:27

Oi, æ blei vist litt ivrig. To døgn!!

Skriv en ny kommentar

hits