Lilla favorittDen her oppskrifta fant æ på nett, gratis strikkeside: http://www.pickles.no/lazy-daisy-babyjakke. Lazy Daisy babyjakke kalles den for og er skikkelig søt. Har blidd en favoritt å strikke for meg, her er den fjerde jakka æ har strikka. Nu ble det en lilla variant (pga mitt lilla restegarnslager), fra før har æ strikka en koksgrå m/turkis, en knallrosa og en lilla. Det mønstere æ følge er i størrelse nyfødt og kan nok brukes en måneds tid eller to, hvis ikke bebisen er så stor. Det går skikkelig fort å strikke den, fordi det er tynt garn og pinner strl. 4, samtidig som Daisy-radene viser rask fremgang. Har funnet ut at det her er den perfekte barselsgaven til mange, er så artig å ha strikkesett klart fra første stund i RIKTIG farge. For det syns æ iallefall er artig, mye kjedligere å strikke nåkka i nøytrale farga. Dessuten er det ikke mange andre som strikke så smått heller, så er bestandig en artig gave å gi.

 
Har enda over 1,5 nøsta igjen av den lyselilla fargen som er i Daisyene, så da blir det bukse også. Problemet der er at æ ikke har nåkka mønster å følge så den blir strikka på frihånd. Satse på at det går bra uansett. Uinteressant opplysning forresten: da æ var ferdig med jakka hadde æ ca 60 cm av den mørkelilla tråden så det va ganske godt beregna. Det kunne blidd ganske katastrofalt faktisk fordi det er finsk Nalle-garn, så vet ikke kossn den situasjonen skulle blidd løst i grunn. Til slutt et nærbilde her.. Er forresten veldig fornøyd med mine fargevalg, særlig i forhold til Pickles sine!

 

2 kommentarer

Hege

17.03.2011 kl.11:48

Den ble jo knallsøt selfølgeli! Heldie jentebabyen som får den :)

Vet ikke om æ har sagt det før, men får bestandi så løst å strikke det samme som deg når æ ser de flotte resultatan dine :p Så det må vel kanskje bli en daisyjakke her å snart..

- katrine

17.03.2011 kl.15:28

Ser den Hege, å flaks for deg: Nu e æ i gang med bukse som passe til:) Å den her gangen ska æ skrive ned ka æ gjør, kor mange maska osv så slepp æ bestandi å strikke den på øyemål. Så til din neste Daisy-jakke kan du få bukseoppskrift om du vil:)

Skriv en ny kommentar

hits