Eksamenstid

= lite strikking. Og det er jo i grunn riktig at det er slik. Jeg har vært så lur at jeg har utsatt alle morsomme prosjekter til etter eksamenstiden, slik at strikninga ikke kan friste meg. Derfor går det nå i vottestrikking, enkel strikning som ikke krever mye tankegang og prosjektering. Har strukket et par svarte/rosa votter til meg selv (som matche onepiecen så klart), og nesten et par svarte/lilla, men der mangler jeg litt garn så de får vente til jeg kommer meg nordover. Det som er litt av det kjedelige med å strikke vottene er at det ikke er no stress fordi de ikke skal brukes før til høsten uansett. Da er det liksom ingen vits å glede seg til de er ferdige. Men altså, det er ikke så gruelig, jeg må jo uansett ha en strikning til ledige stunder så da passer votter bra :)

Det siste som er ferdig er et par søte rosa votter. Vet ikke helt hvilken størrelse de ble, men var meninga at de skulle passe til en 6-åring. Så det spørs om de kommer til å passe, men om de ikke gjør det får de en annen mottaker. Det er jo uansett julegaveproduksjon, så er lenge til jeg må bestemme meg hvem som får de :) Tror jeg strikker et par til, bare litt større, slik at jeg er helgardert. Bildekvaliteten er dårlig fordi speilrefleksen er sånn omtrent 180 mil lenger nord enn meg!                        Strikket i rosa Falk og hvit Heilo på pinne strl 2.

Gleder meg masse til sommerferien, da skal jeg strikke en mini-onepiece tror jeg. Er hvertfall det jeg strikkefantaserer om nå! Nå skal resten av lørdagskvelden/helga brukes til å få kjemien til å stemme... Håper at den stemmer på tirsdag iallefall :)

Me bloggast!

5 kommentarer

Misemor

30.05.2011 kl.10:50

Heisann. Bokpakke er sendt til adressen i Alta - så har du noe ekstra å se fram til når eksamen er ferdig og du skal hjem. Lykke til med eksamen og videre strikking/blogging.

Klem Misemor

Hege

30.05.2011 kl.14:45

Søte votta, råååsa enda :)

Mialille

05.06.2011 kl.21:28

Du er kjempe flink. :) Håper du blogger oftere, om det du strikker, jeg venter og følger med. :)

- katrine

06.06.2011 kl.16:40

Mialille: Takk for det, å takk for koslig kommentar! Blir nok mer fræs på blogginga når jeg endelig får tid til å strikke igjen :D

- katrine

06.06.2011 kl.16:41

Misemor: Takk for det, flott premie. Min mor likte også bøkene :D

Skriv en ny kommentar

hits