Ullbukse

I anledning min hjemtur (i morgen, hurra!) fant jeg ut at jeg måtte ha med en liten ting til min kjære lille gudsønn. Han har faktisk akkurat startet i barnehage og derfor tenkte jeg at det er praktisk med en ekstra ullbukse. Og siden jeg hadde lyst til å strikke en i ribbestrikk, ble det jo en flott kombo. Vinnvinn, det liker vi! 
 

Typisk at jeg får plutselige strikkeinnfall og ikke har tid å lete etter/vente på mønster, strikket derfor denne bare på sånn omtrentlige mål som jeg kanskje tror passer en etogethalvt-toåring. Ble ikke helt fornøyd med fellinga i starten, men tror jeg fant ut hva cluet er til slutt, så den neste blir nok bedre.  Forresten er dette bare restegarn, hurra for det :D Perfekt bruk av restegarn, tror jeg må strikke flere sånne etter at jeg har raidet mors garnlager! 


Jeg strikket bena på Magic Loop-metoden og syns det gikk kjempefort. Lettere denne gangen syns jeg, bedre å bruke denne metoden når det ikke er mønster. Håper passformen er bra iallefall, er spent på å se den på! Buksa er strikket i 7brødre (finlandsgarn), pinne nr 3,5 og det gikk med sånn omtrent 132 g tilsammen av lysegrått, mørkegrått og tryllegrått. 
 

Nå skal jeg pakke ned mine ferdigproduserte strikkerier, for de skal nemlig hjem til Alta i morgen. Hipphipp hurra! Håper jeg er flinkere å lete enn min mor, savner nemlig et stk Dalegarn Retro-hefte. Og det må jeg jo finne slik at jeg kan strikke meg en stk Retro-genser. Dessuten trenger jeg virkelig påfyll av garnlageret mitt her og det betyr jo (heldigvis) at mor sitt må minke. Må bare si det en gang til: HJEMREISE I MORGEN!  :D  
Reisefeber; Check.

8 kommentarer

nike free run

14.09.2011 kl.19:31

Nice blogg!

Billig nike shox sko,Nike Free Run sko,nike max sko,nike shox r4,nike shox nz,100% autentisk Nike Shox sko, gratis frakt, credit card patment,100% safe trade!3-5 dager ankomst!Her må vi ha din favoritt sko!

Hege

15.09.2011 kl.15:50

Tøff bokse, den så morsom ut der den lå :p glede meg åsså til du kommer til Alta :D
Kjempefin bukse! Passer nok ypperlig i barnehagen:) Magic Loop-metode? Hmm.. nå må jeg google og lese meg opp om hva det er for noe:)

- katrine

19.09.2011 kl.17:53

Takk for det! Ja, du bør google det, er en festlig strikkemetode:) Også kan du se på http://kulekatrine.blogg.no/1299359493_magic_loop.html om du vil, har brukt denne metoden på et par strømper før!

Moy sin..

02.10.2011 kl.17:39

Så fin:) Jeg elsker ullbukser. Med Bhg-barn kan man aldri få nok av de:)

Hva er magic loop? Er det sånn rund ring jeg har sett? Det må jo bære ypperlig for meg som HATER å strikke med 5 pinner..

Er det vanskelig? Følger det med bruksanvisning?

- katrine

03.10.2011 kl.16:07

Moy sin..: Magic loop er en strikkemetode der du bruker en stor rundpinne til å strikke to ben/ermer på samme tid, så du trenger ikke noe nytt strikkeutstyr. Er lettere jo lengere rundpinne du har, jeg bruker selv 80 cm:) Prøv å google det/youtube, så ser du! Er ikke noe vanskelig, bare litt knotete de første omgangene. Kan også bli litt rot med garnnøstene hvis du strikker mønster:)

Moy sin..

03.10.2011 kl.17:56

Å kult. Takk for tips. Det virker jo veldig mye greiere enn å strikke 2 av samme på 5 pinner. Verste som finnes:(

- katrine

03.10.2011 kl.19:04

Moy sin..: Ingen prob! Artig å prøve ut noe nytt:) Går overraskende fort når man kommer i gang også!

Skriv en ny kommentar

hits