Et nytt år...

...betyr nye strikninger.

Først må vi ta en liten titt på noe av fjorårets produksjon, er jo litt som ikke er blitt blogget ennå. Men nå som julaften for lengst er forbi kan vi bloggere endelig vise frem bortgjemt bloggmateriale. I år har jeg gitt bort fem par strømper, fire par sokker, en onepiece, tre nøkkelringer og et par votter. Blir vel 14 strikkede julegaver om jeg har kontroll på tellinga, tror jeg sier meg fornøyd med det:) Det er så artig å gi bort hjemmestrikkede gaver, særlig når mottakerne blir så glade og takknemlige. Her henger noen av gavene til tørk etter damping:

 

 

Jeg liker jo å være tidlig ute, så i mai/juni strikket jeg julegave til min kjære gudsønn. I år fikk han en onepiece hos meg, og mathcende lue hos gudfaren. Tenk hvor stilig gullgutten vår blir da! Dressen er strikket i Falk garn, etter inspirasjon fra min egen onepiece. Jeg har forresten brukt den flere ganger i jula, og gjett at den er genialt varm.
Ville egentlig ha knapper i matchende blåfarge, men det var jo håpløst å finne. Endte derfor opp med svarte knapper, men det ble jo ikke så aller verst det heller. Jeg strikket dressen etter sett-mønsteret fra hefte 202 til Dalegarn (VM 2009 Liberec), så var litt vanskelig å finne ut hvor lang jeg måtte strikke mageområdet. Nå klør det bare i fingrene etter å strikke mer barneklær, gleder meg til å sette i gang :D Etter to uker med juleferie, er det jammen godt med en ukes nyttårsferie. Nå er det avslapping som gjelder! Og å bli ferdig med no bestillingsstrikk... Ønsker alle et godt bloggår, håper det blir strikkelig mye fint å lese i tiden fremover!


4 kommentarer

Moy sin..

03.01.2012 kl.19:13

Oi, så flink du er!!!

Jeg er glad i å strikke, men akkurat klær har jeg ikke den største erfaring med. Har strikket et par jakker m raglan-felling til jentene, men that's it. Nå går jeg å lurer på en tunika til meg selv( el lang genser) i Marius mønster. Men i naturfarger, ikke originalfargene( alle har jo den)

Men det spørs om jeg har mot. Men, man skal aldri si aldri. Nå holder jeg på med et sengeteppe til minsten, og det er jo litt av en tålmodighetsprøve. Kanskje jeg skulle ha genser til meg selv som et prosjekt ved siden av så jeg har å bytte i. Blir jo så insirert av å lese bloggen din:)

Godt nytt strikkeår til deg! Gleder meg til å følge deg videre:)

- katrine

04.01.2012 kl.21:37

Moy sin..: Takk for koselig kommentar:D Det høres ut som du har strikket en del du å! Strikker eller hekler du sengeteppe? Jeg følger med deg også;) Ja til egostrikk, det er morro!

Moy sin..

06.01.2012 kl.08:07

Jeg strikker denne gangen. Da kan jeg se på tv mens jeg koser meg. Blir litt mer låst til arbeidet når jeg hekler. Har laget et innlegg om sengeteppet. Det ligger under hobby. Ta en titt hvis du vil. :)

LB/anonym

08.01.2012 kl.03:21

Strikkelig mye fint... ELSKER ordspillet

Skriv en ny kommentar

hits