Gullungestrikk

Gullungen har blitt som gudmora. Nå er det rooooosa som gjelder! Så når gullungen fyller år, må hun jo få det hun ønsker seg. Nemlig rosa og svarte strømper. Kanskje hun er litt misunnelig på mine fine strømper? Etter all strømpestrikkingen før jul var jeg egentlig gørrlei av strømper, så det fristet ikke altfor mye å starte på et nytt par. Men det var overraskende artig når jeg kom i gang. Strømpestrikking går jo fort når pinnene først er i gang :)

Strømpene er strikket med svart 7brødre og rosaspettet Perfekt-garn fra Sandnes. Meget slitesterke sokker altså. På pinne nr 3! Dette er første gang jeg strikker dette mønsteret som er fra PT Design hefte nr 82. Likte det veldig godt i grunn, enkelt å strikke er det i allefall. Gullungen bak på leggen selvfølgelig, liker når det er litt ekstra personlig :) 


Nå er det bare å håpe at strømpene passer og faller i smak. Er forresten utrolig kjedelig å gå glipp av bursdagen hennes i år også.. Gleder meg til å være hjemmeboer igjen, kjenner at Gjøvik er litt ekstra langt borte på sånne dager. Regner med at gullungen savner den fraværende gudmora like mye, så får satse på at strømpene er en liten trøst!

3 kommentarer

With Lov3

28.02.2012 kl.21:34

Kjempe flotte strømper! Skikkelig herlig med navn på :)

Hege

29.02.2012 kl.15:29

Kjempe fine strømpa, synd at det ikke e æ som e gullungen din :p Har du investert i nytt mønsterhefte, eller bare lånt fra mor? :)

- katrine

04.03.2012 kl.16:46

Hege: Synd for deg ja, haha :p E som vanlig "lånt" fra mor, du vet det der grønne og kvite? Som feks hss har strikka strømpa fra:)

Skriv en ny kommentar

hits