Klar for bryllup

Denne helga er det bryllupsfeiring og gaven er selvfølgelig klar. Som sist, ble det bryllupsvotter denne gangen også. Noen små endringer ble det selvfølgelig på disse parene, slik det alltid blir når noe er egenkomponert. Ble litt mer fornøyd med disse iallefall. Nå får jeg bare håpe at flere kan hive seg på bryllupstrenden slik at oppskriften kan perfeksjoneres. 


 
Siden både bruden og brudgommen har korte navn, ble det plass til de på tommelen. Sist strikket jeg initialene der. Damevarianten har fått dato på seg også, det hadde hun heller ikke sist. Vottene er strikket i Heilogarn fra Dale. Brudens på pinner nr. 2 og brudgommens på pinne nr 2.5. Det er fordi jeg syns brudens votter kunne blitt litt brede hvis jeg gikk opp en pinnestørrelse. Kan jo ikke kutte ned på antall masker heller, for da er det jo ikke plass til mønsteret mer. 

Satser på at gaven faller i smak i allefall. God helg til alle!

4 kommentarer

Miriams små detaljer

12.05.2012 kl.13:22

Dette var stilig! Imponert :) Hadde blitt utrolig glad hvis jeg hadde fått noe slikt i bryllupsgave, så dette må du være veldig fornøyd med. Personlige gaver er de fineste :) Ha en fortsatt god helg!

Hege

12.05.2012 kl.23:17

Flotte greier :) viste du forresten at bildet av dine votta e det første som kommer opp hvis du Google "bryllupsvotter"? Kult syns æ :D

- katrine

13.05.2012 kl.09:00

Miriams små detaljer: Tusen takk! Er så enig, personlig er best :)

- katrine

13.05.2012 kl.09:01

Hege: Åhå, niiiiifst kult!:)

Veronica

19.07.2014 kl.20:35

Så flotte. Tar du bestilling

Hilsen Veronica Steinsholt

Skriv en ny kommentar

hits