Rosa kjole

En trimsykkel kan brukes til så mangt:Perfekt for bilder til bloggen! Som vanlig har jeg babystrikk å vise frem, sjokkerende ikke sant? Denne rosa kjolen er strikket i strl 3 mnd, men endte opp som ca 12-18 mnd vil jeg tro. Dette mønsteret er så vidt, at jeg strikket den en god del lengere for å få fin fasong på den. Det gjorde jo sitt til at den ikke passer til en fersk bebis, så denne går nok rett i kista. Med en slik lengde er jo kjolen best på et gående barn, er nok i veien når det skal krypes. Skulle egentlig vært barselsgave til en liten jente som kom til verden i august, men denne lilla ble en god erstatning. Kista er forresten min samling av diverse strikkeplagg som ikke har fått noen mottaker enda, mye rart oppi der nå :)


Mønsteret er fra Mor Aase, strikket i Dale Babyull. Tror kanskje det gikk med 3 nøster, hvis ikke 4. Er jo tross alt over en mnd siden jeg strikket den ferdig, så langt tilbake husker ikke jeg. Brukte pinne nr 3 på blondemønsteret nede, 2.5 på resten. På alle kanter er det heklet picoter. Fant også de søteste perlene som ble knapper, syns det ble riktig så bra. 


Det som er det beste med å ha en strikkeblogg, er at neste gang jeg skal strikke denne kjolen så kan jeg bare gå inn her å se hva jeg ikke var fornøyd med. Håper jeg husker å gjøre det! Har lyst å strikke denne i en liten versjon også, tenk hvor søtt det blir :) 

Endelig helg, og her skal det strikkes og koses i massevis. Er så herlig å være hjemme :) God helg fra meg! 

Stikkord:

2 kommentarer

Hege

22.09.2012 kl.00:03

Ble virkelig fin den her kjolen, må bare si det igjen :) E det som e lurt med bloggen ja, fint med sitt eget strikkearkiv :)

strikkogmer

31.01.2013 kl.20:24

Den var fin! :)

Skriv en ny kommentar

hits