KnitBird

Sånn av og til får jeg strikkeinnfall som det ikke finnes mønster til eller som jeg ikke kan få tilgang på øyeblikkelig. Da må jeg alltid finne frem ruteark og tegne opp. Men ikke nå mer, har nemlig lastet ned et program som er perfekt for dette. Mønsteret under er til en tennbrikettskjuler. Elgen her er fra et mønster jeg har fra Jarbo
 
KnitBird er et program som du kan bruke til å designe dine egne strikkemønstre. Det koster 30$, da jeg lastet det ned ble det 179 NOK. Du finner det her. Foreløbig er det kun dette mønsteret jeg har tegnet inn, men blir nok flere etterhvert. Skal iallefall tegne inn Bryllupsvottene slik at jeg har mønsteret til de på ordentlig også. Tror dette var en god investering, føler det er verdt pengene. Artigartig! Du kan forresten laste ned en prøveversjon først om du vil se hvordan programmet fungerer, men det gadd ikke jeg. Når du betaler får du en produktnøkkel som kan brukes tre ganger. På macen min fungerer programmet kjempegodt, vet ikke hvordan det er på andre maskiner. 

Når du er ferdig med et mønster kan det enkelt lagres som pdf, slik at du kan dele dine egne mønstre. Synes det er artig å lage egne mønstre, håper jeg blir enda mer kreativ i fremtiden. Kulekatrines design; det hadde vært kult :D

Noen andre som har erfaringer med KnitBird? 

 

5 kommentarer

venkesstrikk

02.10.2012 kl.07:10

Det var smart. Takk for tipset

Hilde

03.10.2012 kl.11:12

Det så kjempegøy ut med sånn mønsterprogram. Har aldri laget mønster selv før, men om man gjør det ofte er det vel verdt pengene! Elgemønsteret så veldig fint ut til tennbrikettskjuler. Har sett mange i mariusmønster, men elg var morsomt!

Hege

04.10.2012 kl.18:44

Oi, fancy greier :) Håpe det funke bra! Hvis æ hadde hadd en pc som va litt mer up to date, så trur æ at æ åsså sku invistert i det der programmet :)

Tonje

06.01.2013 kl.14:10

Så fint mønster:D Og fin blogg!

Men når du lager votter, hvordan får du laget feltene til øking på tommel? Finner ikke dette i programmet jeg. Så trenger noen tips. Har prøvd og søke opp, men finner ikke noe:( Virker som ett fint program:)

- katrine

17.01.2013 kl.18:42

Tonje: Har ikke testet programmet helt ut enda, så kan dessverre ikke hjelpe deg :)

Skriv en ny kommentar

hits