Blått Jubileumssett

Hei folkens! Jeg kom over noen gamle strikkebilder på den eksterne harddisken min som jeg tenkte dere ville se. Gamle vil si før strikkebloggtida min forresten.

Her er altså gaven verdens fineste lille gudsønn fikk hos verdens stolteste gudforeldre en vakker maidag i 2010. Den hvite buksa strikket jeg når lille enda var huleboer, bare fordi jeg hadde lyst å strikke en bukse. Første ullbuksa jeg har strikket forresten. Genseren er Jubileumsgenser fra Dale i strl 9 mnd. Alt er strikket i Dale sitt babyull. Hadde nesten glemt hvor fint settet var, artig å finne gamle bilder! 
Vottene og strømpene er egenkomponerte, men som dere ser: meeeget inspirert av Jubileumsmønsteret. Den flotte lua er strikket på maskin av gudfarens mor, min svigermor, synes den er helt nydelig! Gjorde settet komplett :) Ganske rart at man kan inspirere seg selv altså, gjett at nå fikk jeg lyst til å strikke dette mønsteret på nytt! Det er jo så pent. 

God helg fra Kulekatrine!

4 kommentarer

Andrea

27.10.2012 kl.12:57

Ååååå det va fint, skikkelig fint!! Du e flink Katrine :-D

Hege

28.10.2012 kl.21:22

Kjempe fint mønster, og helt nydelig sett til en fin gutt :) Regne med det ble flittig brukt. Har også løst å strikke settet igjen, har løst å prøve med mørk rosa og lys rosa :)

Magnhild

07.11.2012 kl.19:10

Så utrolig fint sett! Nydelig! =9

Stine

23.02.2013 kl.20:17

Et skikkeli nydeli sett!!:-) flinkingen!

Skriv en ny kommentar

hits