VM-genser 2013

Endelig er julaften over og de strikkede julegavene kan endelig vises frem. Her er gaven vår kjære lille gudsønn fikk hos oss, håper han (les: mora) ble fornøyd. Som dere sikkert vet, er dette sesongens VM-mønster. For dere som er litt ekstra obervante, eventuelt husker mitt lille kriseøyeblikk, så ser dere at jeg har omvendte farger på mønsteret. Skulle ønske jeg kunne si at det var med vilje, men det skjedde rett og slett i min kroniske vimshet. Resultatet ble jo bra uansett, synes dere ikke? Her bør dere svare ja forresten. 


Genseren er strikket i Dale sitt Falkgarn, en av mine favoritter. Størrelse fire år, så får vi håpe det er passelig til gullungen. Er litt forelsket i denne fargen faktisk, synes den er herlig! Mønsteret var overraskende morsomt å strikke, så det gikk ganske fort. Jeg liker forresten guttevarianten av dette mønsteret best, synes det er det peneste! Jentevarianten har ikke store firkanter over stjerna på forsiden, info til de av dere som ikke har sett mønsteret før.

Denne ble strikket ferdig i september og da kjøpte jeg inn garn til et lilla babysett i dette mønsteret. Men aner ikke når det vil bli strikket. Altfor mange strikkeplaner, altfor lite tid!

Ønsker alle en gledelig juletid!

Stikkord:

2 kommentarer

Hege

31.12.2012 kl.00:21

Har vært så sløv å lese blogg i det siste, ikkje bra :p genseren ble hvertfall kjempe fin, håpe du låne bort mønster en gang æ har løst å prøve meg :)

- katrine

01.01.2013 kl.22:47

Hege: Seff får du det, kom bare å hent:)

Skriv en ny kommentar

hits