Tennbrikettskjulere

Her kommer de tennbrikettskjulerne jeg faktisk er fornøyd med. Enkelt å strikke og et flott reultat! For det meste da, blir jo litt prøving og feiling. Veien til suksess for meg har vært å legge opp 90 masker på rundpinne nr 3. Bruker garn med ca 100 m pr 50 g. Her har jeg brukt finlandsgarnet 7brødre, Falk, Rubin (fra SparKjøp) og noen tilfeldige rester. Ganske greit å strikke noe så enkelt også, trenger ikke å tenke på verken kvalitet på garnet eller hvordan resultatet er i bruk/vask.

Disse tre brune variantene er alle gaver. Elgen finner du litt nærmere her, den midterste er veeeeldig Marius-inspirert og den til høyre fant jeg mønster til på denne bloggen. 


Nå er det jo snart advent og da kommer lillafargen for fullt. Jeg har allerede tyvstartet, det er jo viktig at tennbrikettboksen min kan komme i adventstemning! Som dere ser: Marius style. Alt det lilla garnet er Rubin fra SparKjøp, hvis dere lurte. 


Her er hele gjengen samlet rett før innpakningsseremonien:


Åisann, glemte nesten den grå varianten. Her har jeg lagt opp 74 msk på pinne nr 4 med 7brødre og strikket fletter. Denne har vi faktisk selv hjemme, matcher perfekt resten av interiøret. Gleder med til å skifte til en lilla når det er advent og en julerød når det endelig er jul. Bare 37 dager igjen nå! 
3 kommentarer

Hege

18.11.2012 kl.18:41

Dem ble skikkelig lekker alle sammen! Likte de lilla, og den grå med fletta og det "nye" brune mønsteret veldig godt :) God innsats, artig med så mange egenproduserte julegava!

BeritS

21.11.2012 kl.00:19

Flotte tennbrikett skjulere alle sammen. Fargene gjorde at de ble ekstra fine. :)

Trine

13.11.2013 kl.09:06

Hei ! Jeg har så lyst å strikke det grå trekket med flette til tennbriketter men jeg er nybegynner og lurer på om det finnes en mer detaljert oppskrift en plass ? Den var kjempe fin !

- katrine

28.12.2013 kl.09:24

Trine: Har dessverre ikke noe mønster på denne :)

Skriv en ny kommentar

hits