Julemesse i Gjøvik

Tok meg en liten pause fra dette:

... og tok meg en tur på julemesse. Som dere sikkert ser er vindlastberegninger noe av det som opptar meg om dagen. Men iallefall; tok meg en pause fra nerdinga og dro en tur på Julemessa i Fjellhallen i Gjøvik. Der var det mye fint å se! Kan ikke skjønne hvordan folk har tid til å produsere så mye, det er helt utrolig! 

Flotte votter, til 150 kr per par. Dét synes jeg var billig, hva synes du? Jeg vet jo at jeg overpriser alt jeg strikker, så kan kanskje ikke sammenligne med meg selv.Dårlig bilde, men det var iallefall masse flott lappeteknikk der. Jeg fikk selvfølgelig lyst til å begynne å sy! Håper mamman min kan sy noen flotte juleløpere til meg en dag, HINTHINT. Måtte jo kjøpe noe på messa og det ble disse søte votteparene:Og disse kan jeg fortelle at var et skikkelig kupp; 40 kr per par! De grå i Lanett og de hvite i minialpakka. Skikkelig gode og myke! Sånn ellers er det litt for mye strikking her, til at det er eksamenstid... Gleder meg iallefall masse til jul. Og til å reise hjem til adventskalenderen min! Bare 4 dager igjen nå og da kan jeg åpne 5 gaver på én gang. Små barn, store gleder :D 

Ønsker alle en strålende adventstid! Og minner om at alle må huske å skifte batteri på røykvarslene!! Viktigviktig.

Stikkord:

2 kommentarer

02.12.2012 kl.14:41

Hei på deg, ja det er utrolig hvor mange flinke sjeler det er der ute. Jeg synes vel ikke du har vært borte vekk selv heller:-) Flotte tennbrikkettskjulere!

Lykke til med eksamen.

Hege

03.12.2012 kl.13:45

Ja det e vel ganske billig i grunn. Men må kanskje være sånn for at folk skal kjøpe, ikke vet æ. Og de små vottan du har kjøpt va hvertfall billig! Dem va veldig søt :)

Glede meg sånn til du kommer hjem :D

Skriv en ny kommentar

hits