Nyttårsforsett

Vanligvis pleier jeg ikke å ha slikt, men er det noe jeg bør skjerpe meg på er det nettopp å utsette kjedelige strikketing. Som oppklipping, montering, sy i knapper, lage snorer osv. Lista er evig lang... Nå har jeg latt det gå noen dager på jakka jeg holder på med uten at jeg fikk meg til å finne frem symaskina. 

Men plutselig i dag fikk jeg ånden over meg, og nå er jakka klar for stolpestrikking. Nå er det neste dilemmaet hvilke knapper jeg skal velge. Kom gjerne med tips!


Dette er sinnasaujakka for de som lurte. Kommer mer info når jakka er helt ferdig!

4 kommentarer

Sidselsidserk

08.01.2013 kl.19:36

Hei- så flott jakken din ble! Ja, er det ikke pyton å klippe i strikkeplagg?

- katrine

17.01.2013 kl.18:42

Sidselsidserk: Takk! Ja, det er grusomt :p

Victoria

22.01.2013 kl.23:02

Hei! Har det kommet ny Remabutikk i Gjøvik? Hvor ligger den? Den er sikkert verdt å sjekke ut! :) Coop Extra'n har foressten både babyull og Viking sportsragg, i endel farger, men skulle ønske de kunne hatt et enda større fargespekter!

Du har strikket sinnasaujakke! Akkurat den har jeg lyst på og, men har fullstendig skrekken for å klippe i strikketøy osv, så det må jeg nok få min kjære mor til å ta seg av! :P

- katrine

23.01.2013 kl.20:18

Victoria: Den ligger mellom Fastland og sentrum om du skjønner? Var der i dag, ikke noe garn der heller :) Ja, den var ganske morsom å strikke, anbefales! Er ganske enkelt sy på denne her, så er et godt førstegangsklippeopp-prosjekt :p

Skriv en ny kommentar

hits