VM-sett 2013

Hei folkens!

Lenge siden sist, men det har jo blitt nokså vanlig her hos meg. Nå skal dere iallefall få se hele VM-settet samlet, spennende ikke sant? Beklager at dere bele holdt på pinebenken så lenge, men sånn går det når det er hemmeligheter som er strikket. Innlegg med info finner dere her, men sånn kort oppsummert kan jeg jo si: Falk garn, strl 4 år, litt smal modell. Forresten, det nevnte jeg kanskje ikke i det forrige innlegget, men jeg synes genseren ble litt smal. Men det kan jo være fordi jeg strikker litt stramt også? Neste gang skal jeg iallefall bruke pinne nr 4 på mønsteret, da tror jeg det blir bedre med tanke på min strikkefasthet. Heldigvis passet genseren godt til mottakeren, så da er det jo ikke så nøye :)


Buksa har opprinnelig ikke noe mønster på seg, men jeg måtte jo slenge inn litt pynt der og. Synes i grunn at det gjorde susen! Buksa er strikket på pinne nr 3, og beina med Magic loop-metoden. Jeg strikker litt strammere med Magic loop, så da må jeg ha litt færre fellinger for å få riktig størrelse. Noen andre som har samme erfaring med Magic loop? På husflidslaget mitt er damene meget imponerte og interesserte i denne finurlige strikkemåten, så vi i den yngre garde skal kanskje holde kurs for dem. Festlige greier!

Mønsteret er jeg blitt kjempeglad i, og snart skal dere få se en lilla variant. Gled dere, den tror jeg blir søt altså! Mønsteret er forresten VM 2013 fra Dale garn, tror jeg glemte å nevne det. Snart er det faktisk VM, det blir spennende :D Både å se skiløp og de flotte genserne skiløperne har fått sponset!

Strikkelig god helg ønskes alle :)

6 kommentarer

strikkogmer

01.02.2013 kl.17:05

Den genseren er så nydelig! kunne egentlig tenkt meg en sånn, men tror det blir litt for mye mønster.. eller går det greit synes du?

- katrine

01.02.2013 kl.20:46

strikkogmer: Mønsteret er kjempeenkelt så det går ganske fort egentlig :) Bare stjerna som er litt ekstra arbeid! Anbefales :)

Strikkeguri

02.02.2013 kl.10:18

Kjempefin genser og bukse! :) Det mønsteret er jo faktisk kjempefint :)

Hege

02.02.2013 kl.11:39

Veldig fint, gjor seg med litt mønster på buksa. Før har æ ikke skjønt ka du snakke om når du sir at du strikke strammere på fotan med magic loop. Men nu har æ opplevd akkurat det samme sjøl :O Trur det e for at æ skal stramme så veldig mellom fotan for ikke å få hull. Så blir det bare sånn resten av runden også :p

Det må jo være ekstra god motivasjon for å gå fort på ski, å få så mange flotte gensera :)

- katrine

03.02.2013 kl.12:41

Strikkeguri: Takk! Er så enig, liker det veldig godt :)

- katrine

03.02.2013 kl.12:43

Hege: God forklaring! Ja, det må det være. Med sånn motivasjon hadde æ kanskje kommet meg opp til postkassa :p

Skriv en ny kommentar

hits