Shopping i Osloby

En kjapp runde i byen og den eneste butikken jeg måtte innom var Nøstebarn. Strikkegal, I know. Nå skal jeg endelig få teste dette garnet! Håper det lever opp til sitt gode rykte :) Del gjerne deres erfaringer med meg!

Flotte farger ikke sant? Nøstebarn kjører forresten vårsalg på klær nå, tips til dere. Butikken var stappfull av babymødre, barnevogner og bebiser i dag. Satser på roligere stemning neste gang jeg er innom, hehe :)

4 kommentarer

Xinyi Wu

14.02.2013 kl.16:51

Fin blogg :)

Hege

14.02.2013 kl.23:55

Du skulle jo vært hos pickles også, dem har jo åpent på torsdagan :) spennanes med nytt garn, glede meg til å høre om du syns det e fantastisk, kanskje æ og må kjøpe da :p

- katrine

15.02.2013 kl.12:24

Hege: Nøstebarn lå nært her kor æ bor, så vi stoppa bare på veien. Tenkte at æ ikke bør kjøpe altfor mye å spennanes garn midt i den verste studietida :p Fær heller dit etter påske!

Tone

15.02.2013 kl.22:51

Som du produserer!!! De er så vakre, de VM-genserne. Senest i går kikket jeg på oppskriften til barnegenseren og tenkte at en sånn burde jeg strikke til en av ungene i familien. Men nå er jeg så godt i gang med Osloanorakkene så det spørs om det blir med det første...

Lykke til i lotteriet mitt, du har vel vunnet en gang før også du, om jeg husker riktig. =)

Ha ei fin helg. Klem Tone

Skriv en ny kommentar

hits