Sinnasaujakke

Bedre sent enn aldri kan man jo si. 

Den her jakka ble strikka i desember, men på grunn av for lite garn (typisk!!), en liten tur til Dubai og vanskeligheter med å velge knapper ble den ikke helt ferdig for langt ut i januar. Som overskriften sier, er dette en jakke med sinte sauer. Mønsteret fant jeg på Ravely hos The Needle Lady. Mønsteret er på norsk. Min jakke er strikket i Sandnes Alpakka, etter maskeantall for strl L. Vil si jakka endte opp som en M, på grunn av at jeg byttet ut originalgarnet. Valgte Alpakka fordi jeg er så fornøyd med min Mariusgenser i samme garn, men av en eller annen grunn synes jeg denne klør litt mer. Men den er fullt brukbar altså, har jo uansett en tynn genser under. Har hatt den et par døgn i fryser nå og synes den er blitt litt bedre :) Er ganske fornøyd med fargevalget også, det eneste jeg muligens ville endret på er sauene, de kunne fått hvit ull og mørkt hode og ben. Det tror jeg hadde vært enda stiligere! Som dere sikkert har fått med dere, ble knapphullene til denne jakka helt perfekte. Valg av knapper derimot, det er vanskelig! Endte opp med en sau og resten i nøytralt sort. Kjøpte iallefall med en ekstra knapp, sånn i tilfelle jeg blir lei den enslige sauen. Når det gjelder garnmengde, gikk det nok en del garn vil jeg tro. Gjetter på 8 nøster av den mørke og 6 av den lyse. Måtte iallefall to ganger innom butikken for å skaffe mer. 

Nå må jeg være en typisk blogger: Beklager for de dårlige mobilbildene! Jakka fortjener vel egentlig å bli vist frem av speilrefleksen, men den ligger dessverre i Alta.

 

6 kommentarer

venkesstrikk

10.03.2013 kl.17:49

Kjempefin jakke. Knappene ble perfekte til

akbhandy

10.03.2013 kl.20:13

Morsom og fin jakke du har strikket. :-)

Hege

11.03.2013 kl.17:20

Fine jakken :) den ser skikkelig deilig ut :)

Sylvia

03.05.2013 kl.10:23

Kjempefin rett og slett.. Ser veldig behagelig ut.

Gunn Hilde

13.06.2013 kl.16:31

Så tøff jakke :) Kunne du vært så snill å sende meg mønster på email??

- katrine

30.06.2013 kl.10:42

Gunn Hilde: Du kan kjøpe mønsteret på Ravelry, bare følg linken :) Er ikke tillatt å dele mønstre som er i salg dessverre!

Skriv en ny kommentar

hits