Vest og sokker i Marius

Dette settet ble gitt i dåpsgave til mitt fine lille tantegull. Vesten er strikket etter et Drops-mønster, med tilpasset Marius-mønster. Har strikket vesten i strl 12-18 mnd, men synes den ble litt liten. Lille klompen passet den perfekt før han var 3 mnd, så da spørs det vel om det passer til jul. Det var jo det som var tanken! Men det er jo lov å håpe på at vesten vokser med gutten :) 

Jeg har brukt Dale babyull, i hvitt, lys grå og koksgrå. Den koksgrå fargen ser nesten svart ut på bildene, er litt lysere i virkeligheten. Synes iallefall kombinasjonen ble bra! Vesten er strikket på pinne nr 2 og 2,5.

Sokkene er forkortede Mariusstrømper fra modell nr 3 i Klassikere-heftet fra Sandnes garn. Det heftet er godt brukt nå altså, anbefales til alle, så masse fint å strikke fra det :) 

Kjøpte i tillegg to hvite bodyer i 12 og 18 mnd, slik at antrekket ble tilnærmet komplett. Ser jo ut som de er i samme størrelsesorden, så får håpe vesten og bodyene en gang passer på samme tidspunkt!Nå er jeg klar for høstens mørke kvelder med masse strikkekos. Mørkt og trasig ute, men likevel en så fin årstid. Vi blogges!

Én kommentar

Stine

05.10.2013 kl.11:21

Nydelig! neste utfordring/inspirasjon til deg: stikke en sånn her med traktora. syns dæm blir så fiin :-) så har du til dine fremtidige barn.

Cecilie

04.11.2013 kl.08:49

Utrolig flott vest og sokker. Strikkeplagg er jo elastiske og varer derfor leeeenge :)

Skriv en ny kommentar

hits